Spoorboekje Digitalisering Erfgoed

  • Donderdag 8 juli 2021

  • Online

  • 11.00-12.00 uur


H

et Spoorboekje Digitalisering Erfgoed is vernieuwd! Tijdens het NDE-Vragenuur kun je al je vragen over het gebruik van deze handige tool stellen. En mis je nog zaken, laat het weten.


Het Spoorboekje is gemaakt door de digitaal-erfgoed-coaches, die vanuit de provinciale erfgoedhuizen ondersteuning bieden aan het brede erfgoedveld. De erfgoedhuizen zijn partner in het Netwerk Digitaal Erfgoed. Het spoorboekje staat op museumconsulenten.nl. Musea, historische verenigingen en andere erfgoedinstellingen vinden hier een laagdrempelige handreiking voor het digitaal beschikbaar stellen van hun collecties.

Elke donderdag NDE-vragenuur

Het online vragenuur van het Netwerk Digitaal Erfgoed is bij uitstek een plek om ervaringen en kennis laagdrempelig te delen. Elke week staat een ander onderwerp rondom digitaal erfgoed centraal. Experts schuiven aan om informatie te geven en vragen te beantwoorden. Je kunt elke donderdag tussen 11 en 12 uur aanhaken, je bent van harte uitgenodigd. Aanmelden voor het vragenuur hoeft niet, sluit gewoon aan via deze link: zoom.us/j/99332281218.

Gerelateerde evenementen