NDE-vragenuur: Wat kan de Wegwijzer Certificering betekenen voor de betrouwbaarheid van jouw digitale archief?

  • Donderdag 2 december 2021

  • Online

  • 11.00 - 12.00 uur


W

Wil je de betrouwbaarheid van jouw digitale archief aantonen? Met het behalen van certificering voor jouw digitaal archief maak je inzichtelijk dat de duurzaamheid en betrouwbaarheid van het archief gewaarborgd is. Sluit vrijblijvend aan via zoom.us/j/99332281218.


Op de Wegwijzer Certificering vind je hulp voor instellingen met een digitaal archief, die aan de slag willen gaan of al bezig zijn met certificering van digitale archieven. NDE-dienstenmanager Ilona von Stein (DANS) vertelt je graag meer over de vernieuwde Wegwijzer en beantwoordt al jullie vragen.

NDE-vragenuur

Het online vragenuur van het Netwerk Digitaal Erfgoed is bij uitstek een plek om ervaringen en kennis laagdrempelig te delen. Elke keer staat een ander onderwerp rondom digitaal erfgoed centraal. Experts schuiven aan om informatie te geven en vragen te beantwoorden. Je kunt tweewekelijks op donderdag tussen 11 en 12 uur aanhaken, je bent van harte uitgenodigd. Aanmelden voor het vragenuur hoeft niet, sluit gewoon aan via zoom.us/j/99332281218.

Gerelateerde evenementen

Deel je beeld: nu aan de slag met IIIF

Na het succesvolle event ‘Deel je beeld: Wat kan je met IIIF’ presenteren we een inspirerend webinar. Hierin hoor je hoe het International Image Interoperability…

Webinar

Maandag 24 juni 2024

Online

15.00. -16.00 uur

    Implementatie
Data-doe-workshop: Aan de slag met Open Refine

In deze workshop van de Datawerkplaats Utrecht ga je aan de slag met Open Refine, een online tool om bulkaanpassingen te doen in je collectieregistratie.…

Woensdag 6 november 2024

Grote Huis Oostbroek, De Bilt

13.30 - 17.00 uur

    Implementatie