LimburgCollectie Kennissessie: de Informatieplanner

  • Vrijdag 22 april 2022

  • Online

  • 10.00-12.00 uur


W

il je als erfgoedinstelling de digitale infrastructuur rondom de digitale collectie én de digitale informatie erover in kaart brengen? Met de nieuwe tool ‘Informatieplanner’ maak je in vijf stappen een informatieplan. Huis voor de Kunsten Limburg organiseert een online kennissessie over deze Informatieplanner op 22 april voor medewerkers van erfgoedorganisaties in Limburg.


Met de Informatieplanner inventariseer, onderzoek en maak je plannen om je digitale collectie duurzaam te bewaren en nog beter te presenteren aan het publiek. De eerste gebruikers zijn enthousiast over deze tool die je helpt grip te krijgen op je informatiebeleid. De ontwikkelaar van de tool, Sies Vonk, is aanwezig om de deelnemers wegwijs te maken tijdens deze interactieve sessie.

Iedereen die meer wil weten over de Informatieplanner is welkom, ook als je buiten Limburg werkzaam bent. De casussen die besproken worden hebben betrekking op Limburgs erfgoed.

Aanmelden voor de kennissessie kan via onderstaande knop. Deelname is gratis. Kort voor aanvang ontvang je van Huis voor de Kunsten Limburg een link om deel te nemen via Teams.

Gerelateerde evenementen