Bordspelletjesmiddag Digitaal Erfgoed

  • Donderdag 12 mei 2022

  • Nationaal Archief Den Haag

  • 14.00-17.00 uur


N

Nu de coronamaatregelen voorbij zijn, kunnen we elkaar eindelijk weer fysiek ontmoeten. Dat moet gevierd worden! Het Nationaal Archief en het Netwerk Digitaal Erfgoed organiseren een bordspelletjesmiddag voor collega’s die werken in archieven, musea en andere erfgoedorganisaties.


Voor deze middag krijgt de foyer van het Nationaal Archief een make-over tot spelletjescafé. Op de tafels verschijnen bordspellen over digitaal erfgoed, zoals Preservia en het gloednieuwe spel Ticket to Preserve. Kom spelen en steek meteen nog wat op over bijvoorbeeld duurzame toegankelijkheid.

Dus heb jij na een lange tijd thuis werken weer zin om te netwerken en een spelletje te spelen? Meld je aan! En neem vooral je collega’s mee.

Datum: 12 mei van 14:00 tot 17:00, inclusief borrel

Locatie: Foyer Nationaal Archief

Gerelateerde evenementen

Deel je beeld. IIIF: wat kan je ermee?

Dit event is inmiddels volgeboekt. Heb je als erfgoedorganisatie een prachtige verzameling gedigitaliseerde schilderijen, kaarten of andere afbeeldingen? En ben je benieuwd hoe je deze…

  • Event

Dinsdag 28 mei 2024

De Nieuwe Kerk, Amsterdam

13.00 - 17.00 uur

    Bruikbaar
HackaLOD Summerparty

Op 30 mei onthullen we tijdens een summerparty de nieuwe locatie voor HackaLOD 2024, dé hackathon voor het erfgoedveld. Spoiler alert: 2024 is het jaar…

  • Event

Donderdag 30 mei 2024

Haarlemmermeerstation, Amsterdam

15.30 - 19.00 uur

    Bruikbaar