DEN Academie: Op weg naar digitale transformatie

  • Donderdag 19 mei 2022

  • Online

  • in de ochtend


I

In dit korte managementprogramma van de DEN Academie krijg je in twee dagdelen concrete handvatten om de digitale transformatie te benutten en leer je digitale kansen herkennen voor jouw organisatie.


Gediplomeerde trainers en experts uit het veld laten je inzien hoe jouw organisatie er op dit moment digitaal voor staat en waar je kunt groeien. Het programma biedt verdiepende kennis op het gebied van digitalisering. Zo ga je van een projectmatige aanpak naar een strategische en leer je online doelgroepen te bereiken.

Data en doelgroep

Dit programma is voor directeuren, managers, teamleiders en senior medewerkers bij kleinere en middelgrote culturele instellingen. De trainingen vinden plaats in de ochtend op 19 mei en 9 juni 2022.

Meer informatie

Meer informatie en de mogelijkheid om in te schrijven voor de training vind je op den.nl.

 

Wat is de DEN Academie?

De DEN Academie biedt deskundigheidsbevordering op het gebied van digitale transformatie in de cultuursector. De programma’s spelen in op relevante vraagstukken, waardoor je de weg weet te vinden in een steeds digitalere wereld. Bovendien bouw je binnen de DEN Academie een actief netwerk op. De cursussen worden gegeven door gediplomeerde trainers en experts in de digitale tansformatie. Naast het vaste programma-aanbod biedt de DEN Academie ook maatwerk.

DEN Academie

Gerelateerde evenementen

Kick-off Datawerkplaats Fryslân

Loop je er soms tegen aan dat je collectie-registratiesysteem tikfouten bevat, ontbrekende data of verouderde gegevens heeft? Stichting Erfgoed & Publiek heeft sinds kort een…

Event

Woensdag 19 juni 2024

Museum Heerenveen

13.00 -16.00 uur

    Implementatie