NDE-vragenuur: Wat kan de Wegwijzer Certificering betekenen voor de betrouwbaarheid van jouw digitale archief?

  • Donderdag 2 december 2021

  • Online

  • 11.00 - 12.00 uur


W

Wil je de betrouwbaarheid van jouw digitale archief aantonen? Met het behalen van certificering voor jouw digitaal archief maak je inzichtelijk dat de duurzaamheid en betrouwbaarheid van het archief gewaarborgd is. Sluit vrijblijvend aan via zoom.us/j/99332281218.


Op de Wegwijzer Certificering vind je hulp voor instellingen met een digitaal archief, die aan de slag willen gaan of al bezig zijn met certificering van digitale archieven. NDE-dienstenmanager Ilona von Stein (DANS) vertelt je graag meer over de vernieuwde Wegwijzer en beantwoordt al jullie vragen.

NDE-vragenuur

Het online vragenuur van het Netwerk Digitaal Erfgoed is bij uitstek een plek om ervaringen en kennis laagdrempelig te delen. Elke keer staat een ander onderwerp rondom digitaal erfgoed centraal. Experts schuiven aan om informatie te geven en vragen te beantwoorden. Je kunt tweewekelijks op donderdag tussen 11 en 12 uur aanhaken, je bent van harte uitgenodigd. Aanmelden voor het vragenuur hoeft niet, sluit gewoon aan via zoom.us/j/99332281218.

Gerelateerde evenementen

CLARIAH Conference 2024

Ontdek de interdisciplinaire impact van CLARIAH in de geesteswetenschappen. Doe mee om te leren, te trainen en deel te nemen aan praktische sessies waarin Clariah-Plus…

    Donderdag 13 juni 2024

    ECC Leiden

    9.30 - 18.00 uur

      Symposium WO2-erfgoed: innovatie en ethiek

      Innovatieve methoden en nieuwe technieken om het publiek te bereiken met verhalen over de Tweede Wereldoorlog bieden kansen, maar roepen ook vragen op: welke ethische…

      • Symposium

      Donderdag 6 juni 2024

      De Bazel, Amsterdam

      13.00 - 16.40 uur

        Zichtbaar