Webinar Archiveren voor Dummies #8 – Hulp inschakelen: Wie is wie in de erfgoedsector?

  • Woensdag 29 november 2023

  • Online

  • 15.00 - 16.30 uur


W

il je aan je archief werken, maar weet je niet waar te beginnen? Gelukkig zijn er verschillende organisaties die je kunnen helpen om jouw archief toekomstbestendig te maken. In de achtste aflevering van de Archiveren voor Dummies-reeks, gepresenteerd door Podiumkunst.net, stellen deze organisaties zich aan je voor.


Deze aflevering in de Archiveren voor Dummies-reeks biedt het podium aan vooraanstaande experts op het gebied van digitaal erfgoed en digitale transformatie. Zij geven inzicht in wat ze doen en waar hun expertise ligt en staan open voor vragen van de deelnemers aan dit webinar. De toekomst van jouw archief wacht op jou, en er zijn partners die je kunnen helpen om het te onthullen en te laten schitteren als nooit tevoren.

Webinarreeks Archiveren voor Dummies

Met de Archiveren voor Dummies-reeks helpt Podiumkunst.net de podiumkunsten om de touwtjes in eigen handen te nemen. Door een podium te bieden aan experts en praktijkvoorbeelden delen zij tools, handvatten, richtlijnen en tips & tricks voor podiumkunstinstellingen om zelfstandig zorg te kunnen dragen voor hun archief. Zodat die hun schatkamers duurzaam kunnen bewaren en open stellen voor anderen.

Gerelateerde evenementen