Op weg naar digitale transformatie in culturele organisaties. Kort managementprogramma

 • Vrijdag 16 september en vrijdag 14 oktober 2022

 • Online

 • 09:00


W

Wil jij in 2 dagdelen concrete handvatten krijgen om de digitale transformatie te benutten? In het korte managementprogramma van de DEN Academie leer je digitale kansen herkennen voor jouw organisatie.


Gediplomeerde trainers en experts uit het veld laten je inzien hoe jouw organisatie er op dit moment digitaal voor staat en waar je kunt groeien. Het programma biedt verdiepende kennis op het gebied van digitalisering. Zo ga je van een projectmatige aanpak naar een strategische en leer je online doelgroepen te bereiken.

Data en doelgroep

Dit programma is voor directeuren, managers, teamleiders en senior medewerkers bij kleinere en middelgrote culturele instellingen. De trainingen vinden plaats in de ochtend op 16 september en 14 oktober 2022.

Gerelateerde evenementen

CLARIAH Conference 2024

Ontdek de interdisciplinaire impact van CLARIAH in de geesteswetenschappen. Doe mee om te leren, te trainen en deel te nemen aan praktische sessies waarin Clariah-Plus…

  Donderdag 13 juni 2024

  ECC Leiden

  9.30 - 18.00 uur

   Symposium WO2-erfgoed: innovatie en ethiek

   Innovatieve methoden en nieuwe technieken om het publiek te bereiken met verhalen over de Tweede Wereldoorlog bieden kansen, maar roepen ook vragen op: welke ethische…

   • Symposium

   Donderdag 6 juni 2024

   De Bazel, Amsterdam

   13.00 - 16.40 uur

    Zichtbaar