Brabant Cloud: Vinden door te verbinden – update termenlijst ‘Brabantse gebouwen’

  • Vrijdag 25 november 2022

  • Online

  • 10.00 - 11.30 uur


E

Elke vrijdagochtend in de maand november organiseert Erfgoed Brabant voor deelnemers van Brabant Cloud een korte online workshop of lezing met telkens een ander onderwerp. Op 25 november gaan Cris Kremers en Fleur van der Maden in op de laatste stand van zaken van de termenlijst in wording over ‘Brabantse gebouwen’.


Erfgoed Brabant is al een tijdje bezig met het aanleggen van de termenlijst ‘Brabantse gebouwen’. In deze lijst worden alle kerken, kloosters en kapellen in Noord-Brabant vastgelegd met als doel om erfgoedinformatie beter te verbinden. In deze online sessie gaan Cris Kremers en Fleur van der Maden in op de laatste stand van zaken; hoe ver zijn we met de lijst, hoe kun je deze gaan gebruiken en hoe kan de lijst in samenwerking met  de deelnemers van Brabant Cloud verder verbeterd worden?

Aanmelden

Deze sessie is alleen toegankelijk voor deelnemers aan Brabant Cloud. Aan deelname zijn geen kosten verbonden, maar het is wel noodzakelijk dat je je aanmeldt. Aanmelden voor één of meerdere sessies kan via de website van Brabant Cloud.

Gerelateerde evenementen

Kick-off Datawerkplaats Fryslân

Loop je er soms tegen aan dat je collectie-registratiesysteem tikfouten bevat, ontbrekende data of verouderde gegevens heeft? Stichting Erfgoed & Publiek heeft sinds kort een…

Event

Woensdag 19 juni 2024

Museum Heerenveen

13.00 -16.00 uur

    Implementatie