Op weg naar digitale transformatie in cultureel erfgoedorganisaties

  • Vrijdag 8 oktober

  • Op locatie

  • 9.00 - 17.00 uur


D

enk je na over de toekomst van je organisatie en nieuwe kansen voor netwerksamenwerking? Deze eendaagse cursus van DEN Kennisinstituut cultuur & digitale transformatie is er voor directeuren, managers en senior medewerkers van met name kleine en middelgrote cultureel erfgoedinstellingen die zich bezighouden met strategische vraagstukken over digitalisering.


Deze eendaagse cursus biedt deelnemers de kans om met gelijkgestemde collega’s in de regio de eerste stap te zetten naar een coherente digitale strategie met kansen voor regionale digitale netwerksamenwerking.

Dit programma verdiept je kennis van de kansen en mogelijkheden van de digitale transformatie voor jouw organisatie. Je krijgt inzicht in waar je organisatie op dit moment digitaal staat en hoe je een digitale strategie kunt vormgeven om je maatschappelijke relevantie te vergroten. Bijvoorbeeld doordat je meer en nieuwe bezoekers bereikt. Of door de juiste netwerkpartners te kiezen.

Na dit programma weet jij wat de Nationale Strategie Digitaal Erfgoed voor jouw organisatie kan betekenen en kun jij je medewerkers en vrijwilligers meenemen in de digitale ontwikkelingen.

Gerelateerde evenementen