NDE-vragenuur: Auteursrecht

  • Donderdag 4 februari 2021

  • Online

  • 11:00


O

Op 4 februari is er weer een NDE-vragenuur. Deze keer zal Maarten Zeinstra, o.a. auteursrechtcoördinator voor KVAN/BRAIN, al jullie vragen rondom het auteursrecht beantwoorden. Deze vragen kunnen gaan om digitalisering, online zetten van werken, reproducties voor publicaties, hoelang het auteursrecht duurt, et cetera.


Afbeelding van Gerd Altmann via Pixabay

Schuif aan mét of zonder vraag

Heb je een brandende vraag voor Maarten? Stuur je casus alvast op naar info@ip-squared.com onder vermelding van het vragenuur NDE. Dan kan hij alvast naar het werk kijken en deze op 4 februari met de groep bespreken. Heb je geen vragen, maar wil je wél wat meer opsteken van auteursrecht? Ook dan schuif je gewoon aan bij dit vragenuur.

Elke donderdag vragenuur Netwerk Digitaal Erfgoed

Het online vragenuur van het Netwerk Digitaal Erfgoed is bij uitstek een plek om ervaringen en kennis laagdrempelig te delen. Elke week staat een ander onderwerp rondom digitaal erfgoed centraal. Experts schuiven aan om informatie te geven en vragen te beantwoorden. Je kunt elke donderdag tussen 11 en 12 uur aanhaken, je bent van harte uitgenodigd. Aanmelden voor het vragenuur hoeft niet, sluit gewoon aan via zoom.us/j/99332281218.

Gerelateerde evenementen

Landelijke Time Machine-dag

In de Maand van het digitaal erfgoed organiseren Amsterdam Time Machine en Hilversum Time Machine een middag voor alle Time Machines en iedereen die op…

Event

Donderdag 21 november 2024

Amsterdam

n.t.b.

Zichtbaar
CIDOC 2024

De vijfdaagse conferentie CIDOC richt zich op het makkelijker (her)gebruiken van collectieinformatie. Verschillende inspanningen worden verkend, variërend in reikwijdte, inhoud, geografie of thema. Daarnaast worden…

Conferentie

Maandag 11 - vrijdag 15 november 2024

Rijksmuseum Amsterdam

10.00 - 16.30 uur

Implementatie