Digitale Daadkracht 7: Leiderschap en digitale transformatie

  • Dinsdag 22 juni 2021

  • Online

  • 14.00 uur


W

Wat verstaan we onder digitale transformatie en waar staat jouw organisatie op dat gebied? Welke nieuwe vraagstukken kom je tegen als je wilt inspelen op de kansen van digitale transformatie? In deze sessie van Digitale Daadkracht word je wegwijs in de uitdagingen rondom digitale transformatie en digitaal leiderschap.


Samen met Chantal Keijsper (mede-eigenaar van trainingsbureau Injoin en directeur van Het Utrechts Archief) ga je aan de slag met een model om de digitale volwassenheid van je organisatie in kaart te brengen. Ook verken je welke stappen je kunt zetten om digitaal volwassener te worden. Daarbij krijg je inzicht in wat digitaal leiderschap betekent voor jouw organisatie en krijg je tips over hoe je je leiderschap verder kunt ontwikkelen.

Digitale Daadkracht

Digitale Daadkracht is een reeks kennissessies over digitalisering in de kunst- en cultuursector, actueler dan ooit in een tijdperk waarin online en offline steeds vaker samenvallen. Ontdek innovatieve ontwikkelingen op het gebied van digitale kunstbeleving en online cultureel aanbod en zet stappen om je eigen digitale strategie te bouwen.

Dit programma is ontwikkeld door DEN Kennisinstituut cultuur & digitale transformatie en het Amsterdams Fonds voor de Kunst en gefinancierd door de Gemeente Amsterdam.

Gerelateerde evenementen

Landelijke Time Machine-dag

In de Maand van het digitaal erfgoed organiseren Amsterdam Time Machine en Hilversum Time Machine een middag voor alle Time Machines en iedereen die op…

Event

Donderdag 21 november 2024

Amsterdam

n.t.b.

Zichtbaar
CIDOC 2024

De vijfdaagse conferentie CIDOC richt zich op het makkelijker (her)gebruiken van collectieinformatie. Verschillende inspanningen worden verkend, variërend in reikwijdte, inhoud, geografie of thema. Daarnaast worden…

Conferentie

Maandag 11 - vrijdag 15 november 2024

Rijksmuseum Amsterdam

10.00 - 16.30 uur

Implementatie