Digitale Daadkracht 7: Leiderschap en digitale transformatie

  • Dinsdag 22 juni 2021

  • Online

  • 14.00 uur


W

at verstaan we onder digitale transformatie en waar staat jouw organisatie op dat gebied? Welke nieuwe vraagstukken kom je tegen als je wilt inspelen op de kansen van digitale transformatie? In deze sessie van Digitale Daadkracht word je wegwijs in de uitdagingen rondom digitale transformatie en digitaal leiderschap.


Samen met Chantal Keijsper (mede-eigenaar van trainingsbureau Injoin en directeur van Het Utrechts Archief) ga je aan de slag met een model om de digitale volwassenheid van je organisatie in kaart te brengen. Ook verken je welke stappen je kunt zetten om digitaal volwassener te worden. Daarbij krijg je inzicht in wat digitaal leiderschap betekent voor jouw organisatie en krijg je tips over hoe je je leiderschap verder kunt ontwikkelen.

Digitale Daadkracht

Digitale Daadkracht is een reeks kennissessies over digitalisering in de kunst- en cultuursector, actueler dan ooit in een tijdperk waarin online en offline steeds vaker samenvallen. Ontdek innovatieve ontwikkelingen op het gebied van digitale kunstbeleving en online cultureel aanbod en zet stappen om je eigen digitale strategie te bouwen.

Dit programma is ontwikkeld door DEN Kennisinstituut cultuur & digitale transformatie en het Amsterdams Fonds voor de Kunst en gefinancierd door de Gemeente Amsterdam.

Gerelateerde evenementen