DEN op Dinsdag: Kennissessie Focus op digitale transformatie

  • Dinsdag 23 november 2021

  • Online

  • 14;00 - 15:00 uur


T

ijdens deze sessie neemt DEN-adviseur Pepijn Lemmens je mee langs ons Focusmodel en laat hij zien hoe je als culturele instelling de volgende stappen kunt zetten in je digitale strategie.


Digitale transformatie gaat verder dan het digitaliseren en online aanbieden van je collectie. Het raakt alle delen van je organisatie. Om focus aan te brengen in deze transformatie ontwikkelde DEN het Focusmodel.

Digitale transformatie gaat verder dan het digitaliseren en online aanbieden van je collectie. Het raakt alle delen van je organisatie. Om focus aan te brengen in deze transformatie ontwikkelde DEN het Focusmodel. Met dit model kun je inzichtelijk maken waar de focus van jouw digitale inspanningen ligt, waar hiaten zitten en hoe je ‘digitaal’ zo inzet dat activiteiten elkaar versterken. Digitale transformatie vraagt om een digitale strategie, waarbij je stapsgewijs alle onderdelen van je organisatie meeneemt. Het DEN Focusmodel is een praktisch hulpmiddel om hier meer inzicht in te krijgen. Tijdens deze sessie neemt DEN-adviseur Pepijn Lemmens je mee langs dit model en laat hij zien hoe je als culturele instelling de volgende stappen kunt zetten in je digitale strategie.

November 2021: Maand van het digitaal erfgoed

DEN op Dinsdag vindt plaats in het kader van de Maand van het Digitaal Erfgoed. De hele maand november delen we met elkaar de successen op het gebied van digitalisering van cultuur en erfgoed. Benieuwd wat er verder allemaal te doen is en aan welke workshops, lezingen en symposia je mee kunt doen?

Bekijk het programma