DEN op Dinsdag

  • Dinsdag 16 november 2021

  • Online

  • 13:00


D

EN presenteert tijdens de Maand van het digitaal erfgoed ‘DEN op Dinsdag’. Op vier dinsdagen in november geven DEN-adviseurs een kennissessie of training om erfgoed- en cultuurprofessionals te inspireren en ondersteunen en zo de kansen van digitale transformatie te benutten.


Sophie Heijkoop en Lotte Baltussen verzorgen op twee dinsdagen de training Digitale Cultuureducatie. Deze training is bedoeld voor professionals die culturele instellingen ondersteunen bij de ontwikkeling van (digitaal) lesmateriaal. De training is relevant voor zowel deelnemers met veel ervaring als met geen of minder ervaring.

Adviseur Pepijn Lemmens presenteert op een van de andere dinsdagen het Focusmodel van DEN en gaat in op hoe je als erfgoedinstelling focus aanbrengt in je digitale strategie.

Tijdens de laatste dinsdag vertelt Marcus Cohen hoe je als cultuurproducerende instelling het (digitaal) archief kunt inzetten om nieuwe verhalen te vertellen. Onder de noemer ‘the I in Archive’ leer je herkennen wat jouw digitale archief uniek maakt.

Meer informatie over de sessies en de exacte data volgt snel.

Gerelateerde evenementen