DEN Conferentie

  • 1 en 2 juni 2023

  • Online

  • 10.00 - 15.00 uur


B

en jij klaar voor het publiek van de toekomst? Weet jij hoe dit eruit gaat zien? Een ding is zeker, digitale technieken spelen een belangrijke rol. Kom op 1 en 2 juni naar de online DEN Conferentie met nationale en internationale sprekers van binnen en buiten de sector. Na afloop weet jij waar jouw digitale kansen liggen!


Programma

Het tweedaagse programma vindt plaats in een online, interactieve omgeving. Loop digitaal de zalen binnen, ga netwerken met andere deelnemers of schuif aan bij een van de live panelgesprekken of Q&A’s.

Met bevestigde sprekers als game developer van The Last of Us Matt Radford, ABN AMRO’s duurzame IT expert Julia Krauwer, businessmodel deskundige Nick Sherrard, Cinekid directeur Heleen Rouw en AI-specialist Laurens Vreekamp weet je zeker dat je waardevolle inzichten en kennis opdoet. Anic van Damme, o.a. bekend van NOS op 3, zal het event leiden.

Dag 1

Duik in de gamewereld. Dit is dé sector voor inspiratie als het gaat om online beleving en digitale ontwikkelingen. Hoe houdt de gamewereld hun steeds digitaler wordende publiek vast en wat kunnen wij hiervan leren?

Bekijk het programma van 1 juni

Dag 2

AI is de laatste tijd veel in het nieuws, maar wat betekent het voor ons? Hoe kun jij er gebruik van maken? Daarnaast gaat DEN in op impact. Wat is het en hoe meet je dat eigenlijk in onze sector?

Bekijk het programma van 2 juni

Gerelateerde evenementen