DEN Academie: Digitale transformatie – voor toezichthouders

  • Vrijdag 1 april 2022

  • Online

  • 14.00 - 17.15 uur


M

et dit programma geef je jouw rol als digitale sparringpartner en klankbord voor de Raad van Toezicht of Bestuur de juiste vorm. Je verdiept je samen met andere toezichthouders in de vraagstukken die de digitale transformatie teweegbrengt in de sector. Door te leren over actuele trends en ontwikkelingen weet jij waardevolle kansen te signaleren voor jouw organisatie.


Tijdens het programma nemen gediplomeerde trainers je mee in de actuele ontwikkelingen in de culturele en creatieve sector. Je ontdekt welke trends relevant zijn voor jouw organisatie en welke kansen je kunt benutten. Door op de hoogte te zijn van wat er speelt in de sector en ideeën uit te wisselen met andere toezichthouders geef je jouw rol als klankbord voor de directie de juiste vorm.

 

Datum en doelgroep

Dit programma vindt plaats op 1 april 2022 en is bedoeld voor toezichthouders in culturele instellingen.

Meer informatie

Meer informatie en de mogelijkheid om in te schrijven voor de training vind je op den.nl.

Wat is de DEN Academie?

De DEN Academie is dé plek voor deskundigheidsbevordering op het gebied van digitale transformatie in de cultuursector. De programma’s spelen in op relevante vraagstukken, waardoor jij je weg weet te vinden in een steeds digitalere wereld. Bovendien bouw je binnen de DEN Academie een actief netwerk op. Onze cursussen worden gegeven door gediplomeerde trainers en experts in de digitale tansformatie. Naast het vaste programma-aanbod biedt de DEN Academie ook maatwerk.

DEN Academie

Gerelateerde evenementen