Webinar: Ontdek de kracht van digitaal erfgoed in de Makers en Erfgoed (MEE-)residentie

  • Donderdag 28 maart 2024

  • Online

  • 14.00. -15.00 uur


B

en je als kunstenaar of maker actief in Limburg en wil je digitaal erfgoed toepassen in je eigen werk? Dan biedt de MEE-residentie een unieke kans om hiermee aan de slag te gaan. Je hoort er alles over in dit webinar.


Op 11 maart is er een open call gelanceerd voor makers die deze zomer vier maanden lang de tijd, ruimte en ondersteuning krijgen om (her)gebruik van digitaal erfgoed te onderzoeken. Erfgoedprofessionals begeleiden je hierbij. Deze zomerresidentie is een landelijke pilot van Beeld & Geluid en Netwerk Digitaal Erfgoed, in samenwerking met het Limburgs Museum en Huis voor de Kunsten Limburg. Voorstellen zijn welkom voor 15 april 2024.

Ben je geĂ¯nteresseerd en heb je vragen?

Sluit dan aan bij het webinar op 28 maart. Je krijgt niet alleen meer informatie over de residentie en de deelnemende erfgoedinstellingen, maar er wordt ook een introductie gegeven over linked open data. Natuurlijk is er ruimte voor vragen. Meld je hier aan voor het webinar. Heb je nu al een vraag? Aarzel dan niet om deze meteen te stellen via het formulier. We kijken ernaar uit je op 28 maart te zien!

Gerelateerde evenementen