Brabant Cloud: Digitale toegankelijkheid

  • Vrijdag 18 november 2022

  • Online

  • 10.00 - 11.30


E

Elke vrijdagochtend in de maand november organiseert Erfgoed Brabant voor deelnemers van Brabant Cloud een korte online workshop of lezing met telkens een ander onderwerp.Op 18 november laat Ninke van der Heijden zien hoe je met kleine aanpassingen grote stappen kunt maken in het toegankelijk maken van je website.


Het internet geeft ons de kans om ons erfgoed te delen met een groter publiek en om beter zichtbaar en vindbaar te zijn. Maar niet voor iedereen is dat online erfgoed even toegankelijk. Bezoekers ervaren drempels, waardoor ze moeilijk toegang hebben tot onze informatie, collecties en verhalen. Tijdens deze cursus laat Ninke van der Heijden zien hoe je met kleine aanpassingen grote stappen kunt maken in het toegankelijk maken van uw website. Met een toegankelijke website bent u beter vindbaar en bereikt u een groter publiek.

Aanmelden

Deze korte cursus is alleen toegankelijk voor deelnemers aan Brabant Cloud. Aan deelname zijn geen kosten verbonden, maar het is wel noodzakelijk dat je je aanmeldt. Aanmelden voor één of meerdere sessies kan via de website van Brabant Cloud.