Brabant Cloud: Nieuwe mogelijkheden in Memorix Maior

  • Vrijdag 3 november 2023

  • Online

  • 10.00 - 11.30 uur


E

Elke vrijdagochtend in de maand november organiseert Erfgoed Brabant voor deelnemers van Brabant Cloud een korte online workshop of lezing met telkens een ander onderwerp. Op 3 november laat Peer Verbruggen zien wat de nieuwe mogelijkheden zijn van de aankomende update van Memorix Maior.


Na de start met Memorix Maior in 2016 en de invoering van de documentenentiteit in 2019 staan we nu voor de volgende grote update van het collectiebeheersysteem. In november 2023 worden er enkele nieuwe mogelijkheden toegevoegd aan Memorix Maior. Peer Verbruggen neemt je mee in alle nieuwe mogelijkheden.

Aanmelden

Deze korte cursus is alleen toegankelijk voor deelnemers aan Brabant Cloud. Aan deelname zijn geen kosten verbonden, maar het is wel noodzakelijk dat je je aanmeldt. Aanmelden voor deze en andere sessies kan via de website van Brabant Cloud.

Gerelateerde evenementen

Brabant Cloud: Het belang van duurzame identifiers

Elke vrijdagochtend in de maand november organiseert Erfgoed Brabant voor deelnemers van Brabant Cloud een korte online workshop of lezing met telkens een ander onderwerp.…

Cursus

Vrijdag 17 november 2023

Online

10.00 - 11.30 uur

    Zichtbaar