Pagina niet gevonden

De pagina die je zoekt bestaat niet (meer), is verplaatst of nog niet overgezet. We helpen je met onderstaande tips en links graag weer op weg.

 

 • ZOEKEN
  Gebruik de algemene zoekfunctie rechtsboven om te zoeken op een trefwoord. Ook kun je de links in het hoofdmenu gebruiken om te navigeren naar de belangrijkste pagina’s van deze website.
 • NIEUWS
  Onder Nieuws staat een overzicht van de recente nieuwsartikelen, teruglopend in de tijd. Filter op domein of onderwerp om te zoeken in het nieuwsarchief. Het nieuwsarchief is nog niet helemaal overgezet. We streven ernaar om de artikelen uit 2020 en 2019 zo snel mogelijk weer online te hebben.
 • ACTIVITEITEN/PROJECTEN
  De activiteiten en het overzicht van kennis en voorzieningen van het Netwerk Digitaal Erfgoed zijn terug te vinden in het menu Wat we doen. Filter op domein of onderwerp om te zoeken of scroll door alle activiteiten. We proberen alle activiteiten voor half maart over te zetten.
 • DOWNLOADS
  Rapporten en andere downloads vind je terug onder de betreffende activiteiten. Om de resultaten duurzaam toegankelijk te houden, worden de rapportages zoveel mogelijk beschikbaar gesteld als DOI via Zenodo.

Vind je niet wat je zoekt of mis je iets?

Neem gerust contact met op via communicatie@netwerkdigitaalerfgoed.nl.