Pagina niet gevonden

De pagina die je zoekt bestaat niet (meer), is verplaatst of nog niet overgezet. We helpen je met onderstaande tips en links graag weer op weg.

 

Zoeken

Gebruik de algemene zoekfunctie rechtsboven om te zoeken op een trefwoord. Ook kun je de links in het hoofdmenu gebruiken om te navigeren naar de belangrijkste pagina’s van deze website.

Nieuws

Onder Nieuws staat een overzicht van de recente nieuwsartikelen, teruglopend in de tijd. Filter op domein of onderwerp om te zoeken in het nieuwsarchief.

Activiteiten

De activiteiten en het overzicht van kennis en voorzieningen van het Netwerk Digitaal Erfgoed zijn terug te vinden in het menu Wat wij doen. Filter op domein of onderwerp om te zoeken of scroll door alle activiteiten. We proberen alle activiteiten voor half maart over te zetten.

Downloads

Rapporten en andere downloads vind je terug onder de betreffende activiteiten. Om de resultaten duurzaam toegankelijk te houden, zijn de rapportages zoveel mogelijk beschikbaar als unieke persoonsgebonden identificatie (oftwel een digital object identifier / DOI) via Zenodo.

Vind je niet wat je zoekt of mis je iets?

Laat het ons weten via communicatie@netwerkdigitaalerfgoed.nl.