Instagram Q&A live #7 over de Out of Commerce-regeling (uitgesteld)

  • Woensdag 10 januari 2024

  • Online

  • 12:00


T

Tijdens onze zevende Q&A live op Instagram beantwoordt auteursrechtenspecialist Maarten Zeinstra vanaf 12 uur al jouw vragen over Out of Commerce-regeling. Tune in tijdens je lunch of je middagwandeling. DEZE Q&A IS UITGESTELD.


Maarten Zeinstra. Foto: Kim Krijnen; bewerking NDE

Met de Out of Commerce-regeling kunnen erfgoedinstellingen auteursrechtelijk beschermde werken online publiceren zonder dat daarvoor toestemming nodig is van de rechthebbenden, mits deze werken niet langer in de handel zijn, of dat nooit zijn geweest. Auteursrechtenspecialist Maarten Zeinstra vertelt je er alles over.

Vragen stellen

Heb je vragen? Stel ze via de speciale ‘sticker’ op 9 januari op Instagram en tune in op 10 januari om 12 uur voor de Q&A live op het Instagramkanaal van het NDE. Na deze Q&A live kun je je digitale collectie weer een stap verder brengen.

Gerelateerde evenementen

Deel je beeld: nu aan de slag met IIIF

Na het succesvolle event ‘Deel je beeld: Wat kan je met IIIF’ presenteren we een inspirerend webinar. Hierin hoor je hoe het International Image Interoperability…

Webinar

Maandag 24 juni 2024

Online

15.00. -16.00 uur

    Implementatie
Data-doe-workshop: Aan de slag met Open Refine

In deze workshop van de Datawerkplaats Utrecht ga je aan de slag met Open Refine, een online tool om bulkaanpassingen te doen in je collectieregistratie.…

Woensdag 6 november 2024

Grote Huis Oostbroek, De Bilt

13.30 - 17.00 uur

    Implementatie