Nomineer nu: wie verdient de Verbindingsprijs 2024 voor de inzet voor vrije kennis?

15 februari 2024


D

e Verbindingsprijs, een initiatief van Wikimedia Nederland, eert jaarlijks bijzondere inspanningen ter bevordering van vrije kennis. Deze prijs staat open voor mensen, organisaties, samenwerkingsverbanden, projecten en initiatieven in Nederland, Vlaanderen, Suriname en het Caribische deel van het Koninkrijk der Nederlanden. Zo viert de prijs de diversiteit en impact van kennisdeling.


Illustratie: Gelpi via 123rf

Ben (of ken) jij iemand die zich het afgelopen jaar heeft ingezet voor de bevordering van vrije kennis of die verschillende initiatieven op het gebied van open kennis heeft verbonden? Denk hierbij aan afgeronde vrije kennis-projecten, de lancering van handige tools voor kennisdeling of het organiseren van ‘sterk verbindende’ conferenties of evenementen.

De inschrijving sluit op 18 april, en prijswinnaars worden uiterlijk op 30 april bekendgemaakt. De winnaars worden geëerd met een kunstwerk en een oorkonde, uitgereikt door de voorzitter van de jury tijdens de jaarlijkse Wikimedia-conferentie, WikiconNL 2024, op zaterdag 18 mei 2024.

Gerelateerd nieuws