Managementprogramma Digitale Strategie & Innovatie

  • 30 september 2021

  • Op locatie

  • 9.00-17.00 uur


N

ieuwsgierig hoe je je culturele organisatie kunt laten groeien in het digitale domein en hoe je de impact van je culturele content kunt vergroten? Het managementprogramma Digitale Strategie & Innovatie van DEN Academie is er voor directeuren en senior managers in de erfgoedsector die de ambitie hebben om digitaal te innoveren.


Door vergaande digitale transformatie in de samenleving zijn nieuwe vraagstukken actueel voor managers van culturele instellingen: hoe bereik je je digitale klant en betrek je hen bij de verhalen die je te vertellen heb, hoe werk ik samen om de digitale mogelijkheden voor mijn organisatie te verzilveren, hoe neem ik mijn medewerkers mee in innovatief werken? Dit zijn strategische vraagstukken die DEN Academie in dit programma met de deelnemers onderzoekt.

Dit managementprogramma vergroot je inzicht in waar je organisatie staat in de digitale transformatie, waar jij zelf staat als leider én in hoe je je verhoudt tot je collega’s binnen en buiten de sector. Na dit programma weet jij jouw medewerkers te inspireren om samen de volgende stap in de digitale ontwikkeling te zetten. Om meer mogelijkheden vanuit de culturele content te benutten en om nieuwe kansen te pakken van digitale netwerksamenwerking.

Data: 30 september, 4 november, 10 december en 3 februari (terugkommiddag).

Gerelateerde evenementen